Kinderen bouwen met Krejakids013 en Het Groeilokaal aan Huttonia

5 juni Huttonia feest!
Neem je ouders, opa, oma en buren mee naar buiten en kom naar Huttonia op zondag 5 juni. Je kunt hutten bezoeken, met wilgentakken bouwen en mini boomhutjes maken. Voor je ouders is er muziek van Henk Kuiper te beluisteren, uitgevoerd door Geert van den Akker.

De naam Huttonia is bedacht door bioloog Henk Kuiper (1951). Hij was, zoals hij dat zelf noemde, hutmaf. Het liefst woonde hij in een eenvoudig zelfgebouwde hut in de natuur. Veel kinderen en volwassenen bezochten Huttonia en Henk vertelde ze graag over de planten en dieren.

Krijg jij ook al de hutkriebels? Op 5 juni mag je voor 10 euro gebruik maken van ons bouwmateriaal en een plekje in Huttonia. Vraag wel aan je vader of moeder je te helpen bij het bouwen van je hut.